TESTIMONI2 DHAB SINAI


Testimoni.1

Testimoni Lemak Dhab!!
Alhamdulilah!! setelah saya menggunakan Lemak Dhab SInai,ia amat berkesan sekali untuk saya..memang power!!!

Mamat.
HP: 013-9913143Testimoni.2
Salam tuan,

Saya telah menggunakan kapsul dhab hampir sebotol dan berpuas hati dengan kesannya sekarang.
Saya ingin membeli kapsul dhab ini sebanyak 3 botol secara online dan terus melalui tuan.

Faizal.
Kapar,Selangor.
019-6502844
 Testimoni.3
Testimoni Pelanggan Dhab Sinai (minyak Sanam Unta)
Saya baru saja menggunakan Minyak Sanam Unta (Bonggol Unta), itu pun dapatkan dari pengedar Dhab Sinai yang menjualnya kepada saya. Lepas guna sebelum 2@ 3 jam berjimak, memang ok!! masa yang diambil untuk malayari bahtera memang lama..tp kalau nk bagus lagi, saya campurkan dengan minyak dhab. sapu dulu minyak dhab, tunggu bebrapa jam baru sapu minyak sanam unta. Rasanya memang lain...Perghhhh!!! Hebat Giler!!!


En.Man, Kajang,Selangor
Hp: 013-2651798
Testimoni.4
Saya ada penyakit kebas2 seluruh badan sehingga mengeletar kaki dan
tidak dpat berjalan akibat penyakit saraf,hempedu saya telah dibuang
bagi mengelakkan penyakit yang teruk tetapi setelah mengamalkan makan
kapsul Dhab Sinai 5 bulan lalu penyakit saraf saya berkurangan dan
kebas dah hilang sepenuhnya,kaki saya tidak mengeletar lagi dan saya
dapat berjalan dengan laju tanpa bantuan tongkat dan dipimpin oleh anak
saya. Alhamdulillah Syukur kepada Allah S.W.T.

Hamzah Haji Timbang
Negara Brunei Darussalam
HP: +60138589600.
 
 Testimoni.5
Saya ada menghidapi penyakit darah tinggi, kalau dahulu saya memakan ubatan hospital dan takut2 untuk makan-makanan yang boleh naik darah tinggi saya. Alhamdulillah setelah saya mengambil kapsul Dhab Sinai. Masalah saya selesai.. bacaan tekanan darah tinggi sudah menurun seperti normal dan tidak takut2 lagi untuk makan makanan seperti seafood dan berkolestrol. KDS dapat mengurangkan masalah tekanan darah tinggi. Terima kasih Dhab Sinai.

M.Syam-Damansara
.
 
 Testimoni.6
Saya sudah mengidap darah tinggi sudah lama,sebelum ini saya makan ubat hospital saja, tapi bila saya cuba Kapsul Dhab Sinai..Alhamdulillah tekanan darah tinggi saya turun serta-merta, sungguh menakjubkan. Itu pun saya beli KDS masa Ustaz Azhar ada buat jualan di Jalan pudu sebulan yang lepas. Kini saya tidak lagi makan ubat hospital, KDS saja saya amalkan untuk merawat penyakit darah tinggi.

Mahussin (Pemandu Teksi)
Taman Saujana,Kajang
Hp: 013-2325310
 Testimoni.7
En. Faizul dari Ampang telah memberi kapsul pada ibunya yang mengalami sakit kencing manis, sebelum ini ibunya hanya makan ubat hospital je..setelah mengetahui kapsul Dhab Sinai boleh merawat penyakit kencing manis, beliau terus menghubungi En.Hadi utk dapatkan KDS. Alhamdulillah setelah mengamal KDS paras gula dlm darah ibunya turun dari 21mmol jatuh ke 8mmol. Memang hebat KDS!!!
En.Faizul, Ampang. Hp: 019-9479979
 
 Testimoni.8
Salam!!
Terima kasih kepada Dhab Sinai kerana memperkenalkan kepada saya produks yang hebat KAPSUL DHAB dan MINYAK DHAB.Memang ternyata hebat sekali setelah mengamalkan 2 produks ini.Sebelum ini saya telah mengamalkan memakan pelbagai produks di pasaran namun hasilnya tidak menggembirakan seperti yang saya inginkan.KAPSUL DHAB saya amalkan makan setiap hari pagi.Begitu juga minyak Dhab saya amalkan untuk urutan pada bahagian zakar bagi mendapat kekuatan maksima bila hendak digunakan.Alhamdulillah kini tenaga saya seperti di alam muda kembali,walaupun usia saya sekarang sudah menjangkau 40an. Kalau dulu badan saya setiasa letih dan lesu.Isteri pun selalu risau melihat keadaan saya.Di malam hari pun tugasan saya pun tidak membanggakan bila melayari bahtera di lautan dalam.Kini sudah berubah segalanya memang HEBAT!!!! Terima kasih DHAB SINAI..YOU ARE THE BEST!!!!
EN.NORMAN SAHARAN(013-2651798)
Umur 44 tahun,Kajang Mewah,
Selengor.

 Klik: TESTIMONI BERGAMBAR
 

Slide Show Dhab Sinai

Dengar Alunan Suci Al-Qur'an (Klk: Surah Pilihan Anda)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
KeDaI OnLiNe DhAb SiNaI 2011 © All Rights Reserved
Best View With Mozilla Firefox